Ideemyldring med X2 Labs

Fredag var siste dag av X2 Labs sitt Blue Revolution program. Et annerledes konsept, hvor folk fra oljehovedstaden forsøker å komme med løsninger til havbruksnæringen.

Eg var en av 40 personer fordelt på 10 lag som startet for en måned siden. De fleste av deltakerene jobbet med sine ideer hver dag i en måned, mens eg tok fri for å delta på de 4 obligatoriske dagene. Hele 7 lag overlevde frem til fredag 10.mars.

Fredag presenterte lagene sine ideer for investorer. Mitt lag var beklageligvis ikke av de 2 lagene som gikk videre. Over 100 søkere ble til 40 deltakere, som nå er redusert til 8 personer som jobber videre med å realisere sin idee.

Dette er et smart konsept som eg håper vil fortsette, og som eg kan anbefaler andre å delta på. Prosjektet er i startfasen, og ønsker tilbakemeldinger for forbedring. Eg vil gi tilbakemelding om at eg savnet mer tid(en uke) til presentasjon av næringen, samt mer tid til «brainstorming»(en uke) i startfasen.

Deltakerne har lært om havbruksnæringen og innovasjon, samt minglet og idemyldret.

Eg vil ønske de 2 gjenværende lagene lykke til videre og, håper å holde kontakten med trivelige folk eg traff iløpet av  prosjektet.

 

Previous Article
Next Article